ITWatch

Klummer

Klumme: Led din chef – og få et bedre job

Tag stilling til din rolle i organisationen. Sæt dig ind i din chefs job og find ud af, hvornår det er bedst at fremlægge dine ideer og input. Det gør det nemmere for dig selv at blive en succes, skriver Mette Eistrøm Krüger i en klumme.

Klumme: Sådan undgår du fejlansættelser

En fejlansættelse kan hurtigt koste en årsløn i direkte og indirekte udgifter. I ugens karriereklumme, deler 7N’s bestyrelsesformand Jeppe Hedaa sit tip til at undgå dem.

Klumme: Sæt fart på bæredygtig kunstig intelligens

Det er nødvendigt, at alle organisationer aktivt tager ansvar for, hvordan deres AI-løsninger påvirker mennesker og samfund. Ellers åbner døren sig for utilsigtede etiske og juridiske problemer, såsom diskrimination, krænkelser af privatlivets fred og social udstødelse, skriver Josefin Rosén og Anna Felländer i denne klumme.

Klumme: Hold styr på din virksomheds ESG med IoT

Den digitale transformation er en stor hjælp for virksomheder, der vil holde styr på deres ESG-tal, skriver Simon Ranyard, direktør for Orange Business Services i blandt andet Norden i denne klumme.

Klumme: Kollektiv dataintegration er afgørende for at forebygge svindel

Svindel er et voksende problem for banksektoren og betalingstjenesteudbydere. Der stilles høje krav til sikkerhedsfunktioner, som samtidig ikke må komplicere transaktioner. For at kunne styre dette komplekse sikkerhedsmiljø med succes kræves der løsninger til kollektiv dataintegration. Det skriver Stephanie Ora, Anti-Financial Crime Advisor hos SAS Institute EMEA, i denne klumme.

Klumme: ”Det må simpelthen være løgn”

It-branchen er en af de mest interessante brancher at være i, når man vil gøre karriere. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at virksomheder skriger efter flere it-medarbejdere, hvilket er et paradoks, når it-uddannelser gerne vil optage flere, men ikke må, skriver Merete Søby i en klumme.

Klumme: Digitale kompetencer er nødvendige for os alle

Det er for let at klassificere en fjerdedel af Danmarks befolkning som digital underklasse. Alle skal have grundlæggende digitale kompetencer for at kunne begå sig på fremtidens arbejdsmarked, skriver Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør i DI Digital i en klumme.

Klumme: Danske virksomheder skal gentænke deres motivationsstrategier 

Tidligere lå medarbejdermotivationen i de hårde og eksterne værdier – især løn. I dag opstår motivationen i de bløde værdier, hvor mange motiveres af at kunne lære, udvikle og fordybe sig i deres arbejde. Vigtige faktorer, som virksomhederne må anerkende for at undgå, at medarbejdere brænder ud. Det skriver Sabine Pedersen, Program Manager hos AW Academy Denmark i denne klumme.

Klumme: Huskede du at holde sommerferie?

Hvis man er leder af en start-up eller en scale-up, må man så overhovedet koble helt ud? Som leder har jeg ofte stillet mig selv netop det spørgsmål, skriver Mads Troelsgaard, der er adm. direktør for SynergyXR.

Klumme: Chef – Afvæbn din autoritet

Ledelsesbogen, der har gjort mest indtryk på Jeppe Hedaa, bestyrelsesformand for 7N, er en han ikke har læst. I den kommende tid bidrager han med karriereklummer på ITWatch.

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Klumme: Disse tre ting ser jeg altid efter hos medarbejdere

De bedste teams, jeg har haft målt på performance, har været diverse teams på tværs af køn, uddannelse, sted i livet og hvad man ellers kan indeholde som menneske. Alligevel har de altid tre ting tilfælles, skriver Merete Søby, executive vice president i KMD.

Klumme: Har I det rigtige ”mind set” til fremtiden?

Fremtiden handler om process mining. Slip af med ressourcespild og ineffektivitet og udnyt mulighederne bedre. Tænk større produktivitet, mindre ressourcespild, reduceret CO2-udledning, bedre kundeoplevelse og øget cashflow, skriver Michael Zink, VP hos Celonis i denne klumme.

Klumme: Vi er godt på vej til at brænde vores unge it-talenter ud

It-talenter er en mangelvare, og det vil de fortsat blive ved med at være, hvis ikke ledere begynder at se værdien i deres arbejde. De hænger ikke på træerne, og deres arbejde skal ikke udnyttes – det skal værdsættes. Ledere skal finde ud af, hvad der motiverer deres unge talenter, så vi ikke mister dem. Det mener Jacques Solberg, adm. direktør for Salesforce Danmark.

Klumme: Det fantastiske ved frivillighed er jo netop at det er frivilligt

Medarbejdere hos IBM bliver ikke tvunget til at udføre frivilligt arbejde, fastslår afdelingsdirektør Sanne Urbak Rasmussen som replik til topchef for C2IT Group, Carsten Sixhøi. Det ville stride imod hele grundideen bag frivillighed, men til gengæld I giver IBM mulighed for, at det kan foregå i arbejdstiden.

1 - 25 af 337

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs