Om ITWatch

ITWatch går helt tæt på de danske it- og televirksomheder og sætter fokus på forretningerne bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget mere. ITWatch leverer uafhængig, kritisk og fair journalistik om de store, toneangivende virksomheder, men også om underskoven af mindre og mellemstore danske virksomheder, der udgør ryggen i dansk erhvervsliv og samfundet generelt.

ITWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over ITWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på ITWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på ITWatch: http://itwatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

ITWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Tlf. 3330 8350 (redaktion)
Tlf.: 7077 7442 (annoncer, abonnement mv.)

E-mail: redaktion@itwatch.dk

Vil du være en del af redaktionen på ITWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

Jørgen Bendsen, fungerende redaktør

E-mail: jb@itwatch.dk

Tlf. 3330 8331
Mobil: 2019 4229

Jørgen Bendsen, født 1971, har over 20 års erfaring som erhvervsjournalist, politisk reporter, redaktionschef og redaktør fra medier som Børsen, Reuters, Jyllands-Posten og TV 2. Han er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1998. I 2016 kom han til Watch Medier for at etablere EjendomsWatch. 2018-2019 var han fungerende redaktør på AdvokatWatch, og siden 2023 fungerende redaktør på ITWatch.


DSC05536.jpg

Thomas Funch, journalist

E-mail: tf@itwatch.dk
Tlf: 2530 7030

Thomas Bruun Funch, født 1981, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Københavns Universitet. Thomas kom til ITWatch medio 2021 og har tidligere været kulturjournalist på Danmarks Radio P1 og politisk reporter på B.T. Forud for sin ansættelse i WatchMedier var Thomas ansat som presse- og kommunikationskoordinator i it-fagforeningen Prosa. Thomas har desuden en fortid i it-branchen, blandt andet som Microsoft-konsulent med fokus på server, system center og cloud.


DSC05544.jpg

Nikolaj Harding, journalist

E-mail: nh@itwatch.dk
Tlf: 3330 8425

Nikolaj Harding, født 1995, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Før Nikolaj kom til ITWatch har han haft en årrække i sportens verden, hvor han først har siddet på Bold.dk og produceret nyheder for Ritzau, og sidenhen på Discovery Networks, hvor det var TV-produktion og indhold til sociale medier, der var i fokus.


mads-allingtrup-200.jpg

Mads Allingstrup, journalist

E-mail: ma@itwatch.dk
Tlf: 2212 2430

Mads Allingstrup, født 1974, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole med praktiktid på BT og Nordjyske. Har desuden en bachelorgrad i erhvervsøkonomi fra CBS.

Inden Mads kom til ITWatch var han selvstændig i egen rådgivningsvirksomhed. Tidligere har karrieren blandt andet budt på en længere årrække som erhvervs- og it-journalist og redaktør på Berlingske Business og roller som journalist, korrespondent og projektleder hos DR Videnskab, DR Nyheder og Computerworld.

Mads har freelancet for både fagblade, dagblade, virksomheder, organisationer og ministerier - og arbejdet som presseansvarlig og seniorrådgiver i den finansielle sektor, samt som rådgiver, projektleder og redaktør på PR-bureau.


Susanne Horsdal, journalist

E-mail: sh@itwatch.dk

Mobil: 2534 4320

Susanne Horsdal, født 1963, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 1994. Inden da læste hun filmvidenskab på Københavns Universitet. Susanne har blandt andet været ansat som sportsjournalist på B.T., skrevet freelance for en række aviser og magasiner, herunder det internationale cykelsportsmagasin Procycling Magazine, været presseansvarlig i Dansk Tennis Forbund, i en længere årrække været redigerende journalist på Berlingske, herunder på business-redaktionen. Hun er forfatter til bogen ”De største jernladies”, Byens Forlag, 2016. Susanne har været ansat på Watch Medier siden 2021 og skiftede i august 2023 til ITWatch. 

Stine Løcke Nielsen, journalistpraktikant

E-mail: sln@itwatch.dk

Telefon: 3330 8375

Stine Løcke Nielsen, født 1995, er journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har siden februar 2023 været journalistpraktikant på Watch Medier og har tidligere været tilknyttet MedWatch, inden hun skiftede til ITWatch i august 2023. Hun har desuden en bachelorgrad i informationsvidenskab og kulturformidling fra Københavns Universitet.


Teknisk support

Tlf.: 7077 7442
support@infowatch.dk


Bogholderi/økonomiafdeling

Ved henvendelser vedr. fakturakopi, levering af faktura, betalingsfrister mv., kontakt:

debitor.watch@jppol.dk

Har du spørgsmål til selve ydelsen på din faktura, bedes du kontakte ITWatch:

itwatch@infowatch.dk

Tlf.: 7077 7442Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com