ITWatch

Fingerprint-bejler trak sig

En mulig budgiver til det svenske selskab Fingerprint, som laver teknologi til genkendelse af fingeraftryk, har efter sigende trukket sig igen efter henvendelse til hovedaktionæren.

En bejler til den tidligere svenske børsdarling - biometriselskabet Fingerprint - har trukket sig efter at være blevet henvist til hovedaktionæren af bestyrelsen.

Det skriver Bloomberg, der citerer en ikke navngiven kilde.

Budgiveren skulle være fra et kapitalfondsselskab og blev af bestyrelsen henvist til den tidligere topchef og nuværende hovedaktionær i Fingerprint, Johan Carlström, der ejer de stemmetunge A-aktier. Ifølge Blomberg ejer han 1,5 pct. af kapitalen, men 15,9 pct. af stemmerne.

Carsltröm benægtede fredag over for Bloomberg News at have ført diskussioner om opkøb siden august 2016.

Fingerprints talsmand Ulf Ritwall vil ikke kommentere oplysningerne, men medlem af bestyrelsen i Fingerprint Alexander Kotsinas siger over for Bloomberg News, at han ikke ved, om interesserede budgivere er blevet henvist til hovedaktionæren.

Aktierne i Fingeprint ligger mandag eftermiddag 3 pct. højere i 23,09 svenske kr., men er faldet 63,25 pct. siden nytår. Aktien toppede tilbage i december 2015 i 135 svenske kr.

Dansk selskab satser på betalingskort med indbygget fingertryksaflæser

Tidligere børsdarling styrtdykker efter "chokmelding"

Fingerprint Cards ser ud til at halvere omsætningen i tredje kvartal

Tidligere børsdarling skuffer massivt i andet kvartal

Forsiden lige nu

Klumme: Virksomheder skal sadle om for at følge med de stigende mængder data

Danmark er godt med, når det kommer til digitalisering. Men med IoT og større mængder data, der hvert sekund sendes til og fra devices, kommer der også større krav til hastigheden. Og vi har ikke tid til ventetid – så hvordan sikrer vi, at vi kan følge med i 2018? Det ser Tina Schou, næstformand i Datacenter Industrien, på i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger