ITWatch

Fingerprint-bejler trak sig

En mulig budgiver til det svenske selskab Fingerprint, som laver teknologi til genkendelse af fingeraftryk, har efter sigende trukket sig igen efter henvendelse til hovedaktionæren.

Foto: PR/Fingerprint Cards

En bejler til den tidligere svenske børsdarling - biometriselskabet Fingerprint - har trukket sig efter at være blevet henvist til hovedaktionæren af bestyrelsen.

Det skriver Bloomberg, der citerer en ikke navngiven kilde.

Budgiveren skulle være fra et kapitalfondsselskab og blev af bestyrelsen henvist til den tidligere topchef og nuværende hovedaktionær i Fingerprint, Johan Carlström, der ejer de stemmetunge A-aktier. Ifølge Blomberg ejer han 1,5 pct. af kapitalen, men 15,9 pct. af stemmerne.

Carsltröm benægtede fredag over for Bloomberg News at have ført diskussioner om opkøb siden august 2016.

Fingerprints talsmand Ulf Ritwall vil ikke kommentere oplysningerne, men medlem af bestyrelsen i Fingerprint Alexander Kotsinas siger over for Bloomberg News, at han ikke ved, om interesserede budgivere er blevet henvist til hovedaktionæren.

Aktierne i Fingeprint ligger mandag eftermiddag 3 pct. højere i 23,09 svenske kr., men er faldet 63,25 pct. siden nytår. Aktien toppede tilbage i december 2015 i 135 svenske kr.

Dansk selskab satser på betalingskort med indbygget fingertryksaflæser 

Tidligere børsdarling styrtdykker efter "chokmelding" 

Fingerprint Cards ser ud til at halvere omsætningen i tredje kvartal 

Tidligere børsdarling skuffer massivt i andet kvartal 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs