ITWatch

Dansk selskab satser på betalingskort med indbygget fingertryksaflæser

Danske Cardlab Innovation har i samarbejde med svenske Fingerprint Cards udviklet et kort med fingertryksaflæser. Målet er at udbrede teknologien globalt i løbet af 2018.

Svenske Fingerprint Cards har udviklet fingertryksaflæseren, som Cardlab Innovation har integreret i betalingskort. | Foto: PR/Fingerprint Cards

Et kort med en indbygget fingertryksaflæser som ekstra sikkerhedslag. Det er den teknologiske løsning, som danske Cardlab Innovation satser på at gøre bl.a. banker lun på og udbrede i løbet af 2018.

Det skriver Børsen.

"Vi har haft en del interesse fra hele verden, men også danske spillere. Jeg tror, det kommer til at gå rigtig stærkt, når vi lige får trykket hul på de første større kunder," siger selskabets adm. direktør Frank Sandeløv til Børsen.

Teknologien er udviklet i samarbejdet med svenske Fingerprint Cards og er primært rettet mod betalingskort. Målgruppen er de store kortproducenter.

Cardlab Innovation er ifølge Frank Sandeløv klar til at masseproducere teknologien med op til 500.000 kort om måneden. Det danske selskab, der blev stiftet i 2006, modtog for to år siden en kapitalindsprøjtning fra på 40 mio. kr. fra Scentan Ventures, der ligeledes har investeret i det danske fintechselskab Tradeshift.

Tidligere børsdarling styrtdykker efter "chokmelding" 

Fingerprint Cards ser ud til at halvere omsætningen i tredje kvartal 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs