ITWatch

ITWatch går Tæt På: Læs alle historierne her

ITWatch lancerer en artikelserie, der kommer til at løbe resten af året 2019. Et for et dækker vi seks udvalgte selskaber fra den danske tech-branche - en uge ad gangen. Så glæd dig til at komme Tæt På.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Vi kender alle historierne om de store milliardudbud, vi kender utallige artikler om overgangen til cloud og alle de problemer og fordele, der ligger her. Og vi kender historierne om, at det ikke har gået bedre for den danske it-branche i mange år.

Men hvad der er lidt sværere at komme tæt på er, hvad der reelt foregår i de toneangivende selskaber i den danske it-branche.

Hvordan ledes de, hvordan tager man beslutninger, hvordan håndterer man medarbejdermanglen, og hvad sker der i grunden bag de tykke mure hos de enkelte selskaber.

ITWatch forsøger nu at gøre dig klogere. Gennem den største satsning vi har foretaget på mediet, siden vi gik på gaden i marts 2017, vil vi resten af året gennemgå seks udvalgte tech-selskaber, gå helt tæt på ledelsen og de ansatte og forsøge at skabe et reelt, fair og kritisk billede af, hvordan en dansk it-virksomhed reelt fungerer i praksis.

Og vi går grundigt til værks. Vi dækker den enkelte virksomhed med minimum fem artikler over en hel uge, hvorefter vi går videre med den næste.

Vi håber, at I, kære læsere, vil nyde artiklerne. Vi har samlet overbliksartiklerne for hver enkelt uge her i bunden, så I altid kan finde dem.

De bliver også lagt ud på vores Linkedin-profil, hvor du er velkommen til at debattere dem. Profilen finder du her. Du er velkommen til at trykke "følg" derinde.

Mange hilsner

Jakob Skouboe, redaktør.

 

doc77ccpqt2lxy1j5wf7ab4.jpg
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på Proactive

 

doc77a9q9jrfd41klchrm1g.jpg
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på Unit It

doc77oozgydw4jdu2mtbk1.jpg
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på Itelligence

doc77xhmxrg19gq5lz5o4n.jpg
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på Systematic

doc78gjkbgj93kidwnq5aj.jpg
Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på DXC

doc78r8t3x4cd11j6f3vox1.jpg
Foto: Watch Medier/Jan Bjarke Mindegaard

Kom tæt på KMD

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger