ITWatch

Kom tæt på Unit IT

ITWatch går i løbet af efteråret tæt på en stribe selskaber i den danske it-branche. Den seneste uge er turen kommet til Unit IT, der er resultatet af flere fusioner og har store ambitioner for fremtiden.

Foto: Palle Skov

Engang var Unit IT USTC-koncernens interne it-afdeling, men i starten af 2000'erne blev det gjort til et selvstændigt it-selskab. Dengang hed it-selskabet Outforce og var en lille spiller i det danske it-landskab.

Siden har en række opkøb og sammen med et navneskifte til det nuværende Unit IT skabt en virksomhed, der har store ambitioner for fremtiden.

Bliv klogere på selskabet og få et indblik i maskinrummet, når vi går tæt på Unit IT.

doc77l39hjg4km1gg3kb2zk.jpg
Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Den fynske milliardær jonglerer med olie og skibe – og en mindre it-virksomhed i Middelfart

Torben Østergaard-Nielsen bryder sig ikke om at skille sig ud fra mængden, men faktum er, at manden fra Middelfart er alt andet end ordinær. Torben Østergaard-Nielsen – eller Tøn, som de fleste kalder ham – har bygget sit eget virksomhedsimperium, og han er blandt Danmarks rigeste. Mød den fynske milliardær, som også har et it-selskab under sine vinger.

Læs historien her.

 

doc77l38kg90bo1ajk1cp9r.jpg
Foto: Unit IT/PR

Vennepar solgte deres startup-baby: "Vi havde helt sikkert sagt nej tak, hvis der var kommet en kapitalfond"

De havde egentlig ikke overvejet at sælge deres lille it-virksomhed, men da en fynsk milliard-koncern bankede på døren, satte det tankerne i gang. Thomas Vestergaard og Rasmus Glibstrup skulle tage stilling til, om de skulle sige pænt farvel eller holde fast i deres startup-baby. Løsningen blev en gylden middelvej.

Læs historien her.

 

doc77l37fvh14h1lkreii31.jpg
Foto: Palle Skov

Fokus på kultur har været alfa og omega i Unit IT's fødsel

It-selskabet Unit IT er resultatet af en fusion af tre selvstændige selskaber, og sammenlægningen har påvirket alle i organisationen. Ikke mindst medarbejderne på gulvet, der har spillet en central rolle – særligt i arbejdet med at skabe en ny, fælles kultur i det fynske it-selskab.

Læs historien her.

 

doc77l36z07u61yce4u2zk.jpg
Foto: Palle Skov

Universal Robots har indtaget det meste af verden – men robotselskabets it-leverandør bor i Middelfart

Den fynske robotsucces Universal Robots har fuld fart på den internationale vækst, og selskabets it-partnere bor i hele verden. Alligevel har robotvirksomheden valgt et mindre, fynsk it-selskab som en af deres allervigtigste it-leverandører, der står for den daglige it-drift og support.

Læs historien her.

 

doc77l38p7mtmoehl4jp9r.jpg
Foto: Unit IT/PR

Opkøb skal gøre fynsk it-selskab landsdækkende

Det fynske it-selskab Unit IT har store vækstambitioner, og virksomheden vil sætte sig endnu tungere på det danske it-marked. Fusion har skabt fundamentet for vækstplanerne, og nu skal opkøb sikre, at væksten fortsætter, og at drømmen om at være landsdækkende bliver en realitet.

Læs historien her

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger