ITWatch

Dansk software-startup henter trecifret millionbeløb

En række internationale investorer skyder 230 mio. kr. i danske Pento. Pengene skal bruges til at erobre tre nye markeder, herunder Spanien.

Pento-stifterne Jonas Bøgh Larsen (tv.) og Emil Hagbarth Rasmussen. | Foto: Pento / PR

For anden gang i 2021 henter softwareselskabet Pento et trecifret millionbeløb fra investorer, og i denne omgang er der tale 230 mio. kr., skriver Børsen.

Softwareselskabet, der står bag en løsning til at automatisere lønadministration, rejste så sent som i maj 100 mio. kr., og Pento har tidoblet omsætningen i år.

"De penge, som vi rejste i maj, har vi stadig en masse tilbage af. Mange af vores hypoteser har vist sig rigtige, og vi har samtidig fået hul på markedet for store virksomheder i Storbritannien," siger Jonas Bøgh Larsen, der stiftede Pento sammen med Emil Hagbarth Rasmussen i 2017, til Børsen.

Det er de to amerikanske venturefonde Avid Venture og Tiger Global, som har ført an i den seneste runde, hvor de eksisterende investorer Seedcamp, Local Globe og General Catalyst også skød flere penge i det danske softwareselskab.

Softwarehus henter millioner fra Snapchat-investor 

Startup bag lønsoftware rejser 18 mio. kr.  

Mere fra ITWatch

Børsnoteret it-selskab åbner udviklingshub i København

Nyt kontor i København skal huse 40 nye ansatte, der skal være med til at booste de internationale planer for Patientsky. It-selskabet, der er børsnoteret i Norge, vil med ny strategi vende udviklingen, der har sendt aktiekursen i bund.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs