ITWatch

Softwarehus henter millioner fra Snapchat-investor

Softwarevirksomheden Pento får nu et solidt kapitalindskud på 100 millioner.

stifterne Jonas Bøgh Larsen (th.) og Emil Hagbarth Rasmussen | Foto: Pento / PR

Softwarevirksomheden Pento, der udvikler lønsystemer til virksomheder, får nu en ordentlig omgang medvind på cykelstien, efter at en bunke investorer, anført af venturefonden General Catalyst, har skudt godt 100 mio. kr. i selskabet.

Det skriver Børsen.

General Catalyst er kendt som investor i Airbnb og Snapchat. Men i investeringsrunden kommer også stifter af videkonference-softwaren Zoom og Tom Blomfield, kendt fra neobanken Monzo. Pengene skal bruges til at fortsætte Pentos ekspansion i England og Danmark, hvor selskabet har fokus på at tage større virksomheder ind som kunder.

“Storbritannien er nu seks gange så stort et marked som Danmark for os, både i forhold til vores omsætning og hvor hurtigt markedet vokser. Det har også betydet, at vi nu anser England som vores kernemarked, hvor vi investerer mest og vokser hurtigst p.t.,” forklarer Jonas Bøgh Larsen

Startup bag lønsoftware rejser 18 mio. kr. 

Tech-startup henter ny marketingdirektør

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs