ITWatch

Tiger-stifters søn lander overskud i virtual reality selskab

Simon Lajboschitz vil frem i it-verdenen, og det skal ske med virtual reality, fortæller han til Børsen og forklarer om et "kæmpeprojekt" med Region Hovedstaden.

Simon Lajboschitz, medstifter af Khora | Foto: /ritzau/PETER HOVE OLESEN

Mens faderen Lennart Lajboschitz skabte sin succes på billigt nips i Tiger, vil sønnen, Simon Lajboschitz, frem i verden på at udvikle virtual reality-produkter.

Det skriver Børsen.

Det skal ske med virksomheden Khora, der i dag har 14 ansatte og arbejder på et større projekt til hospitalsvæsenet.

"Vi vil gerne udforske, hvad man kan bruge det til udover porno og spil. Vi har et kæmpeprojekt med Region Hovedstaden, hvor vi laver et klinisk forsøg med behandling af social angst med virtual reality og et klinisk forsøg med Rigshospitalet om smertedistraktion for børn, der skal stikkes, have taget blodprøver eller lagt drop," siger Simon Lajboschitz til avisen.

Det fremgår videre, at virksomheden i 2017 havde godt en halv mio. kr. på bundlinjen – en stigning fra 218.000 kr. i 2016, som også var første regnskabsår.

Khora vil føre virksomheder ind i den kunstige virkelighed

Klumme: Tiden er inde til at blive digital på en ny måde 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs