ITWatch

Selvlært programmør satser på nattelivet

En ung programmør har fået en millioninvestering fra to succesfulde iværksættere, der ser et internationalt potentiale i en app, der hjælper natklubber.

Foto: Colourbox

26-årige Nicolai Cornelis har i løbet af de seneste år udviklet app'en Nyx, der er et "administrationsværktøj" til natklubber, som med app'en kan holde overblik over bl.a. lagerbeholdning, bordreservationer og gæstelister.

Iværksætteren har for nyligt fået en etcifret millioninvestering fra Jacob Wandt, der udviklede E-conomic, som blev solgt for 761 mio. kr. i 2013 til HG Capital, og Jes Brinch, der står bag lønsystemet Zenegy.

Det skriver Børsen.

"Jeg synes, at Nicolai har fået en fantastisk idé. At lave et produkt ved at gå i byen. Han er kommet godt i gang, og nu er der et fundament for at lave prismodeller og partnermodeller," siger Jacob Wandt, der peger på et international potentiale.

Nyx har 52.000 brugere og bliver brugt på 16 klubber i hele landet.

It-startup henter millioninvestering med Netscape-stifter i spidsen

Ung iværksætter drøner rundt på det jyske vejnet for at sælge forenings-app

Den fjerde industrielle revolution skydes i gang på et slot i Aalborg

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs