It-startup henter millioninvestering med Netscape-stifter i spidsen

It-iværksætterne i danske Netlify har fået et massivt økonomisk millionrygstød i ny investeringsrunde. Blandt investorerne er en af stifterne bag det nu hedengangne, og engang hæderkronede, Netscape.
Foto: colourbox
Foto: colourbox

Danske Netlify henter 76 mio. kr. i ny investeringsrunde, som blandt andet tæller venturekapitalfonden Andreessen Horowitz, som Netscape-stifteren Marc Andreessen har været med til at etablere.

Det skriver Computerworld på baggrund af blogindlæg fra Netlify.

Netlify er stiftet af de to danskere Christian Bach og Mathias Biilman, og arbejder helt konkret med at automatisere processen bag det at bygge statiske hjemmesider ved at samle en lang række services ét sted - nemlig selskabet automatiseringsplatform.

"Når du har din færdige hjemmeside, skubber du alle ting, som for eksempel vedligeholdelse, over til os. Udover at blive sikret mod hackerangreb, sørger vi for, at dit site bliver væsentligt hurtigere. Det kan være forskellen på profit eller ej, om din hjemmeside er to sekunder hurtigere," har Christian Bach tidligere udtalt til Børsen.

Netlify har kontorer i San Francisco og får Peter Levine fra Andreessen Horowitz som nyt bestyrelsesmedlem. De andre investorerer tæller venturekapitalvirksomhederne Designers Fund, Tank Hill Ventures og Bloomberg-koncernens venturefond, Bloomberg Beta.

Startup: Vi forventer et mini Silicon Valley 

Danske app-udviklere skal vokse for japanske penge

Plytix vokser med raketfart efter bump på vejen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også