ITWatch

It-startup henter millioninvestering med Netscape-stifter i spidsen

It-iværksætterne i danske Netlify har fået et massivt økonomisk millionrygstød i ny investeringsrunde. Blandt investorerne er en af stifterne bag det nu hedengangne, og engang hæderkronede, Netscape.

Foto: colourbox

Danske Netlify henter 76 mio. kr. i ny investeringsrunde, som blandt andet tæller venturekapitalfonden Andreessen Horowitz, som Netscape-stifteren Marc Andreessen har været med til at etablere.

Det skriver Computerworld på baggrund af blogindlæg fra Netlify.

Netlify er stiftet af de to danskere Christian Bach og Mathias Biilman, og arbejder helt konkret med at automatisere processen bag det at bygge statiske hjemmesider ved at samle en lang række services ét sted - nemlig selskabet automatiseringsplatform.

"Når du har din færdige hjemmeside, skubber du alle ting, som for eksempel vedligeholdelse, over til os. Udover at blive sikret mod hackerangreb, sørger vi for, at dit site bliver væsentligt hurtigere. Det kan være forskellen på profit eller ej, om din hjemmeside er to sekunder hurtigere," har Christian Bach tidligere udtalt til Børsen.

Netlify har kontorer i San Francisco og får Peter Levine fra Andreessen Horowitz som nyt bestyrelsesmedlem. De andre investorerer tæller venturekapitalvirksomhederne Designers Fund, Tank Hill Ventures og Bloomberg-koncernens venturefond, Bloomberg Beta.

Startup: Vi forventer et mini Silicon Valley 

Danske app-udviklere skal vokse for japanske penge

Plytix vokser med raketfart efter bump på vejen

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs