ITWatch

Da landet lukkede ned åbnede tech-iværksætter sin virksomhed

MIN KARRIEREVEJ: Omar Jarkas fik en idé i 2017, som introducerede ham til livet som iværksætter. Til trods for fremtidsambitioner i den akademiske verden valgte han at fokusere på sin startup. I marts 2020 søsatte han sin anden virksomhed, Etito, og glæder sig til at Danmark åbner igen, så den for alvor kan komme igang.

Omar Jarkas stiftede appen ETITO i marts 2020 | Foto: PR

I 2017 var fremtidsplanerne for Omar Jarkas lagt.

Som bachelorstuderende på Aarhus Universitet, var han fast besluttet på en fremtid i den akademiske verden. Det ændrede sig dog i sommeren 2017, da han fik en idé, han siden ikke har kunnet slippe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs