ITWatch

Den digitale førstemand på Folkemødet: Vi skal kunne stole på leverandørerne

Lars Frelle-Petersen tager sig tid til at tale om den digitale dagsorden på Folkemødet. Det er vigtigt at få den gjort forståelig for folk, forklarede Digitaliseringsstyrelsens direktør, da ITWatch hev ham til side efter en debat. 

Med otte arrangementer under Folkemødet på Bornholm har Lars Frelle-Petersen travlt med at diskutere digitaliseringsdagsordenen. | Foto: Malte Oxvig

En række it-møgsager sætter sig sine spor. Således også på årets Folkemøde, hvor der blev gået til stålet i en god tone, da interesseorganisationen IT-Branchen lagde skib til en debat under overskriften ”Kuldsejling eller klar kurs? Styr på de offentlige it-projekter”.

Det er særligt det skandaleramte inddrivelsessystem EFI, som skræmmer, men også Rigspolitiets fejlslagne Polsag og andre skrinlagte it-systemer har gjort ondt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs