ITWatch

TDC efterlyser konkrete planer for digitalisering

Uddannelse er en af de største bremser for, at Danmark kan fastholde og bygge oven på sin digitale position. Det var budskabet i en debat mellem politikere og branchefolk på Folkemødet.

Debat på folkemødet. Fra venstre It-ordfører Karin Gaarsted (S), Dansk Erhvervs cheføkonom, Steen Bocian, TDC's koncerndirektør Jens Aaløse og it-ordfører Torsten Schack-Pedersen (V). | Foto: FOTO: Nis Peder Kolby

Der var godt nok et fadølsanlæg i teltet, men det var ikke derfor, at TDC's koncerndirektør Jens Aaløse talte om "skåltaler". I stedet bragte han fænomenet på banen, da han under en debat på Folkemødet med politikere på hver side af sig efterlyste handling frem for vidtløftige ambitioner om den digitale dagsorden.

"Jeg savner, at vi forpligter os. Det er fint, at man kommer med 33 initiativer, men hvis man skal have de lidt sorte briller på, så er det bare nogle skåltaler om, hvad vi kunne gøre, og ikke hvad vi skal gøre," sagde han med henvisning til regeringens Digitale Vækstpanels 33 initiativer, som blev fremlagt for nogle måneder siden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs