ITWatch

ITWatch på Folkemødet: Branchen strømmer til Bornholm

Der er en bred pallette af it- og telearrangementer på årets folkemøde. ITWatch er til stede, når topchefer fra branchen krydser klinger med politikere og interesseorganisationer.

ITB's IT-Paratskib har lagt til kaj ved havnen i Allinge. | Foto: Malte Oxvig

Det er et roligt Allinge, som ITWatch torsdag formiddag spadserer tværs gennem. Men bare vent: Snart myldrer politikere, erhvervsspidser, borgere og journalister rundt i den lille by i det nordlige Bornholm, for kl. 12. skydes Folkemødet i gang med åbningstalen. Og  fra kl. 13 gives debatten fri, på skibe, i havetelte og ved scener.

En række folk fra IT- og telebranchen har meldt deres ankomst. Selvfølgelig vil lobbyisterne være til stede, men flere topchefer skal også i krydsild om alt fra telebranchens image blandt kunderne til robotternes indtog på arbejdsmarkedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs