ITWatch

Presset arbejdsmarked får Simcorp til at flytte stillinger til Ukraine

IT-JOB I FORANDRING: Manglen på kvalificerede it-folk betyder, at det danske softwareselskab Simcorp har droppet at finde de rette kandidater til et cloudprojekt i København og i stedet flyttet nogle af stillingerne til udlandet.

Klaus Holse er CEO i Simcorp. | Foto: PR/Simcorp

Lige nu sidder en håndfuld it-specialister hos Simcorp i Kiev og arbejder på en del af softwareselskabets cloud-projekt. Egentlig burde jobbene været gået til danske it-kyndige, men stillingerne var umulige at få besat til hovedkvarteret i København.

"Der kommer simpelthen ikke så mange ud fra DTU og andre steder, som der er brug for i øjeblikket, så København er et svært sted at rekruttere nye IT-folk," fortæller Klaus Holse, der er CEO for softwareselskabet Simcorp.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs