ITWatch

Oracle: Mangel på it-folk vil ændre sig markant

IT-JOB I FORANDRING: Den danske it-branche jagter nye medarbejdere, men spørger man Oracle, vil manglen på folk ændre karakter inden for få år. Ud går driftsfolk og ind kommer hardcore udviklere, vurderer direktør i første temaartikel om job i it-branchen.

Kenneth Johansen er topchef for Oracle i Danmark.

Oracle har som amerikansk gigant bekendt sig fuldblods til en fremtid i cloudbaserede løsninger. Kundernes store investeringer i lokal it-drift skal løsrives og flyttes til en driftaftale, som findes i "skyen".

Den tankegang kendetegner hele Oracles strategi, der kombineres med virksomhedens massive opkøb af mindre selskaber, som skal sikre, at Oracle altid kan fylde sine tilbud til kunderne op med de bedste løsninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs