ITWatch

Prosa: Vores medlemmer er vant til at gøre sig overflødige

IT-JOB I FORANDRING: Fagforeningen Prosas it-politiske rådgiver mener, at den øgede automatisering vil æde arbejdspladser. Han er dog ikke bekymret for fagforeningens medlemmer, for omstilling er en del af deres dna, siger han.

Ole Tange, it-politisk rådgiver | Foto: PR

Digitalisering af jobs i erhvervslivet er godt i gang, og automatisering af arbejdspladser vil på sigt æde sig ind på jobs, som før i tiden krævede en it-sagkyndig ansat at bestride. Den udvikling vil blot fortsætte, mener it-politisk rådgiver Ole Tange fra Prosa, fagforbundet for it-professionelle. Men det vækker dog ikke bekymring for fagforbundets medlemmer hos ham.

"For vore medlemmer er det i stort omfang business-as-usual. Visse it-områder forsvinder, og andre opstår, og det kræver omskoling," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs