ITWatch

Axcel gentager lysten til køb af flere it-selskaber

Kapitalfonden Axcel ser sig om efter nye it-opkøb efter salget af Conscia, Lessor og EG. Axcel har blandt andet set på den danske robotklynge.

Kapitalfonden Axcel har fokus på køb af tech-selskaber efter salget af de tre it-virksomheder Lessor, Conscia og EG på mindre end et år.

Det skriver Computerworld.

"Nu skal jeg ud og købe nogle flere teknologivirksomheder. Det er vi også stille og roligt i gang med. Mens jeg har været i gang med at sælge de her virksomheder, så har jeg også kigget på nye opkøb," siger siger Christian Bamberger Bro til mediet.

Han er partner i Axcel og har stået for Axcels it-besiddelser og de tre frasalg.

Han nævner i mediet intet om, hvad han ser efter, men det har han tidligere forklaret overfor ITWatch, hvor blandt andet robotvirksomheder fangede hans interesse.

"Der har hele tiden været et flow af nye investeringer, og jeg ser på en teknologivirksomhed i Norge, en i Sverige og et par i Danmark. Om de bliver til noget er uvist. Vi ser på måske op mod hundrede selskaber for hver gang vi foretager et opkøb," sagde Bamberger for et år siden.

"Vi er begyndt at se på robotteknologi, for der sker noget. De er måske ikke store nok endnu, de virksomheder der er, men vi er begyndt at følge dem tættere," forklarede han videre.

Endelig har han fokus på et andet område, hvor Danmark har placeret sig meget tungt.

"Vi ser også på selskaber indenfor lyd, som der er masser af selskaber af i Danmark. Vi er meget dygtige til det i Danmark, og der findes mange spændende virksomheder her. Indenfor optiske teknologier er der også mange spændende ting," sagde Bamberger til ITWatch i foråret 2018.

Ny Adform-ejer vil fortsætte global ekspansion

Kapitalfond går ind i ejerkredsen af Adform

 

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger