ITWatch

Venturefond oplever vækst i tech-startups: Afgørende med et godt funding-økosystem

TECH-INDUSTRIENS KØBMÆND: Det danske landskab bugner med nye tech-startups, lyder det fra Preseed Ventures, som laver tidlige investeringer i de små virksomheder. Hvis Danmark skal holde på de mest succesfulde startups, der har potentiale til at blive unicorns, er det vigtigt med danske venturefonde, lyder det.

Foto: Preseed Ventures/PR (illustration/logo: Jan Bjarke Mindegaard)

Antallet af investeringer i tech-startups har været stødt stigende, og økosystemet for de nye selskaber er modnet markant.

Sådan lyder vurderingen fra Richard Breiter, der har arbejdet med tech-startups de seneste otte år. I dag er han general partner i Preseed Ventures, og her holder investoren godt øje med de mange tech-selskaber, der skyder op rundt i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs