ITWatch

Chef i kapitalfond: "Vi ser os mere og mere som et softwareselskab"

TECH-INDUSTRIENS KØBMÆND: Hos Gro Capital er der ét fokus: Softwareselskaber. Alt fra store investeringsmøder til små snakke ved kaffemaskinen handler om software, og det betyder, at kapitalfonden i dag også ser sig selv som en tech-virksomhed, siger managing partner, Lars Dybkjær.

Foto: Gro Capital/PR (illustration/logo: Jan Bjarke Mindegaard)

Gro Capital er en kapitalfond. I hvert fald på papiret. For selvopfattelsen hos den nordiske fond er i vid udstrækning en anden.

"Vi ser os mere og mere som et softwareselskab – og mindre og mindre som en kapitalfond. Det, vi gør, er jo software," siger Lars Dybkjær med et glimt i øjet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs