ITWatch

Nu skal Nordic Eye granskes

Ovenpå den tumultariske periode i venturefonden Nordic Eye, hvor medstifter Peter Warnøe beskyldes for bilagsrod, har aktionærerne nu stemt for et forslag om en uvildig undersøgelse af fonden.

Foto: Jonas Olufson

Næste kapitel i sagen om ventyurefonden Nordic Eye og medstifter Peter Warnøe, som er beskyldt for bilagsrod og ulovlige aktionærlån, skydes nu i gang.

Det sker ved at aktionærerne bag Nordic Eye på en ekstraordinær generalforsamling har besluttet at vende tommelfingeren opad til et forslag om at få en uvildig undersøgelse af fonden.

Det skriver Børsen.

"Jeg tror, at mange er forvirrede nu. Investorerne, de firmaer, vi har investeret i, de venturefonde, vi har investeret med, bankforbindelser og alle mulige andre. Derfor bad jeg om at få en uafhængig granskning, og det er blevet stemt igennem i dag (onsdag red.)," skriver medtifter Lars Tvede i en mail til Børsen.

Professor dømmer Nordic Eye ude efter Warnøes rod: Det er gift for fondens fremtid

Nordic Eye-opgør spidser til: Warnøe kæmper for overlevelsen i fonden

Nordic Eye-investering tager afstand fra fonden

Nordic Eye-investor: Jeg har været super tilfreds med Peter Warnøe 

Mere fra ITWatch

IBM-psykolog: Hos os er det okay ikke at have ja-hatten på

Mens IBM det sidste års tid har gennemgået nogle af de største forandringer i nyere tid, er stressniveauet i virksomheden ikke eksploderet. Forklaringen skal blandt andet findes i et målrettet arbejde med ledernes syn på de ansatte, forklarer psykolog Cecilie Demkjær Schultz Pedersen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs