Nordic Eye-opgør spidser til: Warnøe kæmper for overlevelsen i fonden

Magtopgøret i venturefonden Nordic Eye har udspillet sig foran øjnene på offentligheden de seneste måneder, og nu spidser sagen til. Ifølge Børsen har medstifter Peter Warnøe været på jagt efter opbakning blandt investorerne.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

En række af Peter Warnøes partnere har allerede forladt venturefondne Nordic Eye, efter det tidligere i år kom frem, at Warnøe har brudt bl.a. selskabsloven ved at optage ulovlige lån i egne selskaber. Samtidig har mange investorer udtrykt utilfredshed med medstifteren, og det har nu fået Peter Warnøe til at søge fuldmagter hos investorerne, som skal give Warnør opbakning til fortsat at drive fonden.

Det skriver Børsen.

Ifølge erhvervsmediet skyldes Peter Warnøes kamp for fuldmagter, at han frygter den kommende generalforsamling i fonden, hvor der er det vil være muligt for de utilfredse investorer at flytte aktiverne fra Nordic Eye over i et andet selskab udenom Peter Warnøe.

"Jeg har ikke nogle kommentarer til dit spørgsmål om fuldmagter, udover at jeg kan notere mig, at der er mange investorer i Nordic Eye, der er meget tilfredse med de investeringsresultater, vi har skabt," skriver han til Børsen i en mail.

Nordic Eye-investering tager afstand fra fonden

Nordic Eye-investor: Jeg har været super tilfreds med Peter Warnøe

Medie: Warnøes bilagsrod rammer aftale på 750 mio. kr. med institutionelle investorer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også