ITWatch

Nordic Eye-investering tager afstand fra fonden

Et af de selskaber, som Nordic Eye har investeret millioner i, har ingen planer om at sætte en ny repræsentant for fonden i sin bestyrelse, efter det har sagt farvel til Søren Thorsen. Formanden ser tillidsproblemer med venturefonden.

Peter Warnøe er den ene af stifterne bag Nordic Eye, som har haft et turmultarisk efterår. Blandt andet på grund af bilagsrod i Warnøes egne selskaber. | Foto: Jonas Olufson

Kryptoselskabet Coinify har modtaget millioner fra venturefonden Nordic Eye, som er stiftet af Lars Tvede og Peter Warnøe. Derfor har der indtil nu også siddet en repræsentant for fonden i selskabets bestyrelse, men efter Søren Grønborg Thorsen har sagt op i fonden og dermed forlader Coinify-bestyrelsen, forventer selskabet ikke at indsætte en ny Nordic Eye-person.

Det fortæller bestyrelsesformand i kryptovirksomheden, Hans Henrik Hoffmeyer, til Børsen.

"Vi læser jo de samme nyhedsmedier som alle andre, og vi er godt klar over, at Nordic Eye har problemer med tilliden for tiden," siger formanden til Børsen.

Nordic Eye-investor: Jeg har været super tilfreds med Peter Warnøe

Medie: Warnøes bilagsrod rammer aftale på 750 mio. kr. med institutionelle investorer

Lars Tvede vil have uvildig undersøgelse af Nordic Eye 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs