ITWatch

Happy Helper efter kurshug: Vi kan stå på mål for vores tal

Rengøringsplatformen Happy Helper har på bagkant af den nylige børsnotering oplevet et fald i selskabets aktiekurs på 25 pct. Stifterne mener selv, at forklaringen bag dykket skal findes et andet sted end for høj værdisætning.

Foto: JP

Hos den danske rengøringsplatform Happy Helper er aktiekursen siden børsintroduktionen i slutningen af april kun gået i den forkerte retning. Kursen ligger i dag med 12 kr. pr. aktie 25 pct. under introduktionsprisen på 16 kr. Stifterne mener dog ikke, at der er tale for høj værdisætning, men om manglende kommunikation til markedet fra selskabets side.

Det skriver Børsen.

Det er ellers blevet påpeget fra flere sider, at værdisætningen på 118 mio. kr. ved introduktionen var i den høje ende selskabets omsætning taget i betragtning. Af nøgletallene fra april fremgår det, at omsætningen er steget med 131 pct., så den i dag ligger omkring 2,3 mio. kr., mens selskabet med 4683 rengøringer har udført 113 pct. flere rengøringer i forhold til samme periode sidste år.

Hos Happy Helper mener man selv, at selskabets regnskabstal kan stå på mål for både værdisætning og potentiale.

"Vi nåede vores børsnotering, og det er den første lakmustest i forhold til, om der var interesse for vores virksomhed. Efterfølgende har vi fået kurssmæk, hvilket selvfølgelig er uheldigt, men vi føler stadig, at vi kan stå på mål for vores tal," lyder det fra medstifter og direktør Dennis Forchhammer til børsen.

Danske Silicon Valley-iværksættere henter millionrygstød 

Happy Helper kommer lige akkurat i mål med aktieudbud 

Happy Helper forsvarer værdisætning: Vi kigger ind i et marked på 30 mia. kr.  

Rengøringsplatforms børsværdi vækker forundring 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs