ITWatch

Happy Helper kommer lige akkurat i mål med aktieudbud

"Markedet har talt," siger adm. direktør Dennis Forchhammer, som reaktion på, at Happy Helper er nået i mål med at få forhåndstegnet aktier trods kritik af værdisætningen. Selskabet har første handelsdag på børsen 26. april.

Adm. direktør Dennis Forchhammer er tilfreds over, at Happy Helper er klart til at gå på børsen. Her ses han i midten af billedet sammen med de to andre stiftere, Jesper Brok-Jørgensen (tv) og Adam Sebastian Sheikh Hjorth | Foto: JP

Rengøringsplatformen Happy Helper har lukket sit udbud af aktier i forbindelse med selskabets børsnotering på Nasdaq First North.

Der blev tegnet 2.375.000 aktier, hvilket var den nedre grænse, idet selskabet havde udbudt mellem 2.375.000 og 2.626.000 stk. aktier til en ubudskurs på 16 kr. pr aktie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs