ITWatch

It-ansatte i sympatistrejke

Hvis det kommer til storkonflikt mellem staten og de offentligt ansatte, vil også de statsligt it-ansatte hos fagforeningen Prosa strejke, lyder det.

Morten Rønne, forbundssekretær i Prosa. | Foto: PR/Prosa

Fagforeningen for de it-ansatte Prosa varsler sympatistrejke på arbejdspladsen Statens It, hvis det kommer til storkonflikt fra den 23. april, hvis der ikke forhandles en fornyelse af de offentlige overenskomster på plads.

Det skriver Version2.

"Prosas medlemmer har valgt aktivt at kæmpe i sympati med resten af de offentlige ansatte. Vi står stærkest, når vi holder sammen og kæmper side om side – og det er vigtigt nu – det er nemlig velfærdssamfundet vi slås for og prøver at forsvare mod regeringens angreb på vores løn- og arbejdsvilkår," lyder det fra Morten Rønne, forbundssekretær i Prosa, i en pressemeddelelse.

Prosa-medlemmerne hos Statens It tæller ifølge Version2 så mange, at det vil svække konflikten, hvis medlemmerne ikke støtter op om en eventuel strejke.

Prosa: Dårlig idé med aktieaflønning 

Finansieringen er på plads til stævning af TDC 

Den kunstige intelligens vil vædre arbejdsmarkedet 

SAS Institute lever højt på sin "græsrodsbevægelse" i kampen om it-folk 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs