ITWatch

SAS Institute lever højt på sin "græsrodsbevægelse" i kampen om it-folk

Med banko og en medarbejderbevægelse vil analysehuset SAS Institute skille sig ud fra konkurrenterne i den hårde kamp om it-folk. Fagforening bakker op om vigtigheden af godt arbejdsmiljø.

Henrik Ernlund, dansk landechef i SAS Institute. | Foto: PR/Sas Institute

En voksende efterspørgsel på it-services har ført til personalemangel bredt i it-branchen, og ledigheden er lav. Det stiller virksomhederne over for en stadig større opgave i at tiltrække og fastholde medarbejdere, og her har det store dataanalyseinstituttet SAS Institute i Danmark knækket koden, mener selskabet selv.

"Grundlæggende tror jeg, at mange har hørt om os, fordi man selv har været her eller kender nogle, der har har. Vi har i branchen et omdømme for at være en rigtigt god arbejdsplads. Derfor vil folk gerne arbejde her," siger Henrik Ernlund, dansk landechef i SAS Institute.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs