ITWatch

Stadig ingen garanti for sikker databehandling fra Epic

Leverandøren af Sundhedsplatformen, it-selskabet Epic, har endnu ikke leveret en godkendt revisionserklæring angående systemets it-sikkerhedsniveau til Region Hovedstaden.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/

It-leverandøren Epic mangler stadig, otte måneder forsinket, at indlevere en revionserklæring, som dokumentere, at data behandles korrekt og forsvarligt. Leverandøren har meddelt Region Hovedstaden, at erklæringen først vil være klar til maj.

Det skriver Version2 på baggrund af en aktindsigt, mediet har fået i sagen. Af aktindsigten fremgår det også, at Region Hovedstaden løbende vurderer, om og i så fald hvilke implikationer forsinkelsen fra Epics side skal have. Erklæringen er regionens garanti for, at data opbevares og behandles korrekt.

Epic leverede tilbage i august en to-linjers erklæring om, at selskabet levede op til at alle krav i den indgåede kontrakt, hvilket regionen ikke godtog.

"Sundhedsplatformen vurderede, at erklæringen ikke havde den fornødne detaljeringsgrad," lød det sidste år i en kommentar til Version2 fra Region Hovedstaden

Region fortsætter belønning af chefer for særlig indsats 

Minister: Udfordringer med Sundhedsplatformen er uholdbare 

Overlæge: Sundhedsplatformen skyld i stribevis af fejl 

Epic: Implementering af Sundhedsplatformen er gået godt 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs