ITWatch

Dansk spiludvikler er klar med nyt Hitman-spil og satser på trecifret millionomsætning

Danske IO Interactive sender et nyt Hitman-spil på gaden, der samtidig bliver det sidste i rækken det næste stykke tid. Spiludviklerens direktør ser frem til at kaste sig ud i nye spiludfordringer i form af en anden kendt agent-figur.

Hitman-serien har gjort IO Interactive verdenskendt inden for spilverdenen. Billedet er fra en ældre udgave i serien. | Foto: PR

Danske IO Interactive er nærmest blevet synonymt med den kendte Hitman-spilserie, og nu sender udvikleren den seneste udgave på gaden, skriver DR.

Spillet med navnet Hitman 3 forventes at omsætte for 500 mio. kr., men det bliver alligevel den sidste udgave i serien i et godt stykke tid, fortæller selskabets direktøren Hakan Abrak, som i stedet glæder sig til at kaste sig over udviklingen af et spil med en af filmhistoriens store figurer i centrum, nemlig James Bond.

IO Interactive vandt nemlig i slutningen af sidste år rettighederne til at lave en spil-franchise med den berømte agent 007, og det vil skabe vækst hos IO Interactive, forventer Hakan Abrak.

"I dag er vi 200 ansatte, og jeg forventer, at vi bliver over 400 ansatte over de næste par år. Så der er ingen tvivl om, at Bond-aftalen betyder sindssygt meget for os," siger Hakan Abrak til DR.

Medie: Norske Kahoot overvejer børsnotering i USA 

USA: Spiludvikler debuterer med kursstigning på 17 pct. 

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs