ITWatch

USA: Spiludvikler debuterer med kursstigning på 17 pct.

Israelsk spiludvikler slog national rekord for en nyemission fredag, da selskabet fik en flot debut på Nasdaq-børsen i USA.

På første handelsdag fik Playtika Holding et bruttoprovenu på 1,88 mia. dollar, hvilket er israelsk rekord for en nyemission. | Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix

Den israelske udvikler af spil til mobilen Playtika Holding fik en flot debut på første handelsdag, fredag, på Nasdaq-børsen i USA.

Selskabet fik et bruttoprovenu på 1,88 mia. dollar, hvilket er israelsk rekord for en nyemission.

Aktierne lukkede fredag i 31,62 dollar. Den samlede værdi af selskabet er dermed 13 mia. dollar (79 mia. kr.). Slutkursen var 17 pct. højere end tegningskursen på 27 dollar og aktien var endda i fredagens handel oppe med hele 34 pct.

Provenuet skal anvendes til opkøb af andre selskaber og udvikling af spil, oplyser topchefen Robert Antokol ifølge Bloomberg.

Playtika omsatte for 1,8 mia. dollar i de første ni måneder af sidste år og havde et overskud på 16 mio. dollar. I de første ni måneder af 2019 var overskuddet 259 mio. dollar og omsætningen 1,4 mia. dollar.

Selskabet er også efter børsnoteringen kontrolleret af de kinesiske selskab Giant Investment.

Dating-app vil på Nasdaq-børsen

FAANG-aktier kan stå til tæv efter udsigt til Demokratisk Senats-sejr 

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs