ITWatch

Nets afventer ankesag efter tiltale for brud på konkurrenceloven

Bagmandspolitiet vil have idømt Nets en bøde for overtrædelse af konkurrenceloven. Om det kommer til at ske, kan der går årevis, inden der kommer svar på, fordi sagen står i venteposition, indtil anke af tidligere afgørelse fra konkurrencemyndighederne er afgjort. Hos Nets afventer man ankesagen, inden selskabet vil kommentere sagen.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Tidligere fredag rejste Bagmandspolitiet tiltale mod Nets og Nets Danmark for brud på konkurrenceloven. Men der kan gå lang tid, inden sagen finder sin afslutning.

Forhistorien er, at Konkurrencerådet i 2018 politianmeldte Nets – formelt set Teller, som var en del af Nets – for brud på konkurrenceloven. Rådet mente, at Teller havde misbrugt sin dominerende stilling på markedet i perioden 2012-2016. Tellers brøde var ifølge Konkurrencerådet at give rabatter og kontraktvilkår for store kunder, som "har (...) kunnet afskære konkurrenter fra at få fat i disse store kunder".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs