ITWatch

Fintech-selskab dykker på børsen

Det går sydover for Nord Investments, der får bank på børsen.

Foto: Nord Investments / PR

Det danske Fintech-selskab, Nord Investments, får høvl fra morgenstunden på sin første handelsdag. Efter 15 minutters handel dykkede aktien med 25 procent til kurs 8,511.

Den rettede sig lidt opad formiddagen - men havde en halv time efter handelsstart fortsat blodrøde tal med et fald på 16 procent fra åbningskursen.

Det skriver Børsen.

Nord Investments er en investeringsrobot, der minder om Dansk Banks June eller Nordeas Nora. Herinde får investorerne anbefalinger om porteføjlesammeningsætning, hvorefter systemet sørger for at fordele investeringerne så de passer til brugernes ønske og risikoprofil.

Selskabet har op til børsnoteringen fået kritik for at være for højt værdsat med en værdi på 200 mio. kroner. Det har direktøren afvist.

"Det er samtidig en værdiansættelse, som er forhandlet af med de professionelle investorer der har forhåndstegnet for mere end 35 mio. kr., heraf 20 mio kr. fra dedikerede fintech investorer og fonde, som om nogen kender spacet og selskabet indefra. Du får ikke en bedre validering af en værdiansættelse end dette," forklarede Anders Hartmann dengang til Finanswatch.

Bestyrelsesformand i Nord Investments tror nok på projektet til at arbejde gratis

Fintech-partnerskab kaster første produkt af sig

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs