ITWatch

Mobilepay klar til stor kamp mod Nets' guldæg i det nye år

Betalingsvirksomheden Mobilepay forventer markant vækst i 2018 inden for selskabets abonnementsløsning, siger direktøren til Børsen.

Mark Wraa-Hansen, adm. direktør for Mobilepay | Foto: PR

2018 bliver året, hvor den Danske Bank-ejede betalingsvirksomhed Mobilepay for alvor tager kampen op med Net's guldæg, skriver Børsen.

For små ni måneder siden blev Mobilepay Subscriptions-løsningen lanceret, og i dag bruger omkring 50.000 danskere abonnementsløsningen, som blandt andet konkurrerer med Nets' Betalingsservice og automatiske kortbetalinger.

Derfor er forventningerne store hos Mobilepay.

"Det virker for forbrugerne, og det virker for virksomhederne," siger Mark Wraa-Hansen, adm. direktør for Mobilepay, til Børsen.

Han forklarer, at de virksomheder, som bruger løsningen til abonnements- og betalingsaftaler, har fået den integreret en-for-en, men i det nye år bliver det lettere at koble sig på, og det vil give en markant højere vækst, vurderer Mark Wraa-Hansen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch).

Mobilepay i rekord med køb for én mia. kr. om måneden 

Dansk it-selskab får international hæder 

Nets træder ind i fint aktie-selskab 

Nets får forlænget tilbudsperiode til februar 2018 

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs