Nets træder ind i fint aktie-selskab

Selv om Nets er på vej af børsen, er betalingsformidleren fra denne uge indtrådt i det nye toneangivende aktieindeks på Københavns fondsbørs.
Foto: /ritzau/Torben Åndahl
Foto: /ritzau/Torben Åndahl

Betalingsformidleren Nets er en af de fem nye virksomheder, der er blevet indlemmet i det danske aktieindeks over de mest omsatte aktier, som er blevet udvidet fra 20 til 25 selskaber.

Det gamle C20-indeks har skiftet navn til C25 og er udover Nets også udvidet med Tryg, Bavarian Nordic, NKT og William Demant.

Udvidelsen med Nets bliver efter alt at dømme kun kortvarig. Selskabet blev børsnoteret for under halvandet år siden, men 25. september meldte selskabet ud, at en investorkreds anført af kapitalfonden Hellman & Friedman var klar til at købe selskabet og trække det af børsen igen.

I øjeblikket mangler de svenske tilsynsmyndigheder at godkende købet, men ifølge Nets vil det falde på plads inden 1. februar, så betalingsformidleren kan blive afnoteret.

Hellman & Friedman har tilbudt at købe det danske betalingsserviceselskab for 165 kr. per aktie, hvilket værdisætter selskabet til 33,1 mia. kr. Nets blev børsnoteret til en pris på 150 kr. per aktie.

Nets får forlænget tilbudsperiode til februar 2018

Finanstilsynet godkender salg af Nets 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også