Mobilepay i rekord med køb for én mia. kr. om måneden

På trods af stigende konkurrence inden for mobilbetaling, har Mobilepay oplevet kraftig vækst i betalinger online og i butikker i 2017.
Foto: /ritzau/Philip Davali
Foto: /ritzau/Philip Davali
Af /ritzau/FINANS

Mobilepay runder 1 mia. kr. i betalinger online og i butikker i november og december, et beløb der er steget med 84 pct. i forhold til rekordbeløbet i samme periode sidste år.

Det skriver Dagbladet Børsen.

På trods af stigende konkurrence inden for mobilbetaling, har Mobilepay oplevet kraftig vækst i betalinger online og i butikker i 2017.

Ifølge Jonas Hedman, der er professor på CBS og ekspert i digitalisering, er det blandt andet fordi Mobilepay er ligeså nemt at betale med som et dankort, at betalingstjenesten vinder på lang sigt. Jonas Hedman mener yderligere, at Mobilepay vil blive en af de dominerende spillere i fremtiden, hvor flere betalinger bliver mobile.

Mark Wraa-Hansen, der er administrerende direktør for Mobilepay, glæder sig over væksten i det konkurrenceprægede marked, og han tror på, at flere mindre virksomheder vil skifte til Mobilepay som primær betalingsløsning i fremtiden.

"Mange små butikker står over for at skulle forny deres betalingsterminal. Jeg tror godt, vi kan se, at mange små butikker vil begynde at bruge Mobilepay som en primær løsning, da de står over for en stor investering, som måske ikke er nødvendig," siger Mark Wraa-Hansen til Børsen.

Mark Wraa-Hansen spår ifølge Børsen, at 2018 kan blive året, hvor Mobilepays drift giver overskud.

/ritzau/FINANS

Kritik: Apple forhindrer udbredelsen af Mobilepay

MobilePay får kinesisk konkurrent i Danmark 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også