ITWatch

Klaus Riskær som fødselshjælper på it til offshore-industrien

Selskabet Scan Con Group har med finansmanden Klaus Riskær Pedersens hjælp udviklet et flåde- og personalestyringsværktøj. Værktøjet, der oprindeligt blev udviklet til internt brug, skal nu sælges til andre virksomheder i alle størrelser og brancher.

Foto: /RITZAU/FLINDT MOGENS

Under navnet Leanpoint og i samarbejde med finansmanden Klaus Riskær Pedersen søsætter virksomheden Scan Con Group nu et regulært "spin off"-selskab i it-branchen.

Det skriver Berlingske Business.

Leanpoint startede som et internt it-projekt i Scan Con Group, der udvikler stål- og rørsystemer til offshore-industrien, hvor programmet skulle hjælpe med at holde styr på 500 medarbejdere og 150 køretøjer fordelt på flere lokationer og leverancer rundt om i verden. Men efter Klaus Riskær Pedersen kom til er produktet nu blevet strømlinet og udviklet, så det også kan bruges til ressourcehåndtering i andre virksomheder.

"Leanpoint gør det muligt for erhvervs­drivende, håndværksmestre til TDC – som i øvrigt er kunde på Leanpoint – at kunne følge enhver mobil medarbejder via GPS og kunne fordele, ændre og afrapportere mange job, som laves og udføres i marken, samtidig med at ­logistik, biler og planlægning kan følges og planlægges," skriver Klaus Riskær Pedersen i en mail fra Sydamerika til Berlingske Business.

Klaus Riskær Pedersen ejer 20 pct. af Leanpoint, mens Scan Con Group ejer de resterende 80 pct. Selskabet forventer at have tusind kunder på systemet inden årets udgang.

Riskær truer tidligere partnere med politisag 

Spiludviklere i clinch med Riskær om ejerskab 

Tidligere Telenor-chef trækker B&O i plus 

Algoritmer skal hjælpe gaming-industrien til at forstå kunderne  

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs