ITWatch

Riskær truer tidligere partnere med politisag

Sagen mellem Klaus Riskær Pedersen og de tidligere forretningspartnere Torben Majgaard og Morten Michael Røngaard spidser til. Klaus Riskær Pedersen har truet de tidligere partnere med politianmeldelse fremgår det af mailkorrespondance.

/RITZAU/FLINDT MOGENS
Klaus Riskær Pedersen. Foto: /RITZAU/FLINDT MOGENS

Tonen har taget en drejning mod det grovere i sagen mellem Klaus Riskær Pedersen og de tidligere forretningspartnere fra selskabet Ciklum Torben Majgaard og Morten Michael Røngaard. Af en mailkorrespondance mellem parterne fremgår det, at Riskær truer med politianmeldelse, mens man i Ciklum ikke giver meget for Riskærs trusler.

Det skrive Børsen på baggrund af mailkorrespondancen mellem parterne, som mediet er kommet i besiddelse af.

Uenigheden stammer fra samarbejdet om spillet Reality Clash, som er baseret på teknologien augmented reality. Her mener Klaus Riskær Pedersen, at de tidligere partnere har kørt ham selv og sønnernes selskab Reboot ud på et sidespor og flyttet den fælles udviklede software bag spillet over i et nyt selskab, som ingen i Riskær-familien har del i. Derfor anklager Klaus Riskær Pedersen nu ikke bare ekspartnerne for bedrageri, men truer med fogedforbud mod spillet og politianmeldelse i London.

"Og tro mig - en politianmeldelse for bedrageri i London vil gøre det mere end umuligt at distribuere projektet på een eneste US platform, der vil blive medinddraget i dette," har Klaus Riskkær Pedersen tidligere skrevet i en mail til Morten Michael Røngaard.

Over for Børsen har Klaus Riskær dog været mere afvæbnende i sit ordvalg, og skriver i et mailsvar, at hans tidligere partnere kan ånde lettet op, da det vil væres spild af tid at forfølge dem.

Hos Cyiklum tager man også truslerne med ro.

"Han kan bare politianmelde. Måske vil det være godt for ham at få lidt professionel assistance," skriver Torben Majgaard i en mail til Børsen.

Spiludviklere i clinch med Riskær om ejerskab

Dansk spilfirma bag globalt hitspil høster solidt overskud

Io Interactive jagter investorer efter afsked med tidligere ejer

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger