ITWatch

Rod i regnskaberne for Ominto

It-selskabet Ominto erkender, at der er sket en række fejl i forbindelse med opkøbet af selskabet Lani Pixels i Billund. I et nyt, forsinket regnskab nedskrives værdien af opkøbet voldsomt. Sagen er blot den seneste i en række af dårlige sager for selskabet.

Foto: PR

Det børsnoterede it-selskab Ominto nedskriver i et nyt, flere måneder forsinket kvartalsregnskab, værdien af det opkøb man foretog af animationsselskabet Lani med næsten 50 mio. kr. Selskabet blev ved opkøbet værdisat til 175 mio. kr. Sagen peger på omfattende rod i regnskaberne hos selskabet, som grundet forsinkelsen af regnskabet er blevet truet med afnotering fra Nasdaqb

Det skriver Børsen.

Sagen peger på omfattende rod i regnskaberne hos selskabet, som grundet forsinkelsen af kvartalsregnskabet er blevet truet med afnotering fra Nasdaq-børsen i New York. Samtidig var handlen og værdisætningen af Lani en af grundende til, at Ominto oprindeligt kunne blive løftet fra den mindre OTC-børs til netop Nasdaq. Samtidig har selskabet måttet gå tilbage og rette i flere gamle regnskaber.

Ominto er ikke vend tilbage på Børsens henvendelser, men forklarer i det nye regnskab, at ændringerne skyldes en række tekniske forhold omkring typerne af aktier og den måde, hvorpå handlen var strikket sammen med Lani Pixels. Der kan dog forekomme flere ændringer, idet selskabet stadig er i færd med at vurdere værdien.

Ominto læner sig op af Nasdaq-afnotering 

It-selskab ville fusionere animationsfirma med ejendomsfirma 

It-selskabet Ominto har taget kontrollen over aktier i animationsfirma 

Dansk selskab stiger kraftigt på amerikansk børs 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs