ITWatch

It-selskab ville fusionere animationsfirma med ejendomsfirma

Ominto med danske rødder havde planer om at fusionere Lani Pixels med et ejendomsfirma, som kun ejer en grund i Vojens.

Foto: Colourbox

It-selskabet Ominto med danske rødder har øjensynligt haft fremskredende fusionsplaner for animationsfirmaet Lani Pixels fra Billund.

Det skriver Børsen med henvisning til en børsmeddelselse, hvor Ominto med danske Michael Brudevold Hansen som topchef lod forstå, at Lani Pixels skulle fusioneres med amerikanske Advanced Oxygen Technologies Inc.

"Lani Pixels accepterer at tage alle de nødvendige skridt for at sikre, at Ominto får mindst to pladser i Lani Pixels bestyrelse efter fusionen mellem Lani Pixels og Advanced Oxygen Technologies," skriver Ominto.

Ifølge Børsen er planerne opsigtsvækkende, fordi Advanced Oxygen Tecnologies som sin eneste aktivitet har et anonymt dansk ejendomsfirma med navnet Anton Nielsen Vojens, som kun ejer en grund i Vojens.

Ominto ejer i dag 50,02 pct. af aktierne i Lani Pixels og har ikke villet uddybe overfor Børsen, hvorfor man planlagde at fusionere et animationsfirma med et ejendomsfirma. Direktøren for Advanced Oxygen Technologies afviser at have kendskab til fusionen.

It-selskabet Ominto har taget kontrollen over aktier i animationsfirma

Dansk selskab stiger kraftigt på amerikansk børs 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs