Ominto læner sig op af Nasdaq-afnotering

Det danskstiftede it-selskab Ominto har overskredet en hård deadline fra Nasdaq-børsen i New York som følge af et manglende kvartalsregnskab. Selskabet risikerer nu at blive afnoteret.
Foto: PR/NASDAQ
Foto: PR/NASDAQ

It-selskabet Ominto kan være fortid på Nasdaq-børsen i New York. Så meget er klart, efter selskabet har overskredet en deadline, som lød på 23. oktober, hvor selskabet skulle være kommet med en plan for, hvordan man igen ville leve op til børsens standarder.

Det skriver Børsen.

Ominto står bag en cash back-platform, som tilbyder kunder rabatter ved onlinehandel, og selskabet offentliggjorde i august Nasdaqs advarsel om afnotering, men siden da har selskabet ikke ytret sig.

Det er ikke lykkedes Børsen at komme i kontakt med ledelsen fra Ominto, men tilbage i september var der ikke den store bekymring at spore.

"Vi er jo ikke det eneste firma, der er kommet bagud med vores regnskab. Den her artikel er fuldstændig meningsløs. Der er virkelig ingenting at skrive om," lød det dengang til Børsen fra adm. direktør i Ominto Michael Brudevold Hansen, som lovede, at der inden længe ville komme en plan.

It-selskab ville fusionere animationsfirma med ejendomsfirma 

It-selskabet Ominto har taget kontrollen over aktier i animationsfirma 

Dansk selskab stiger kraftigt på amerikansk børs 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

HP efter stor rokade: Vi står et godt sted

For abonnenter