ITWatch

Ominto læner sig op af Nasdaq-afnotering

Det danskstiftede it-selskab Ominto har overskredet en hård deadline fra Nasdaq-børsen i New York som følge af et manglende kvartalsregnskab. Selskabet risikerer nu at blive afnoteret.

Foto: PR/NASDAQ

It-selskabet Ominto kan være fortid på Nasdaq-børsen i New York. Så meget er klart, efter selskabet har overskredet en deadline, som lød på 23. oktober, hvor selskabet skulle være kommet med en plan for, hvordan man igen ville leve op til børsens standarder.

Det skriver Børsen.

Ominto står bag en cash back-platform, som tilbyder kunder rabatter ved onlinehandel, og selskabet offentliggjorde i august Nasdaqs advarsel om afnotering, men siden da har selskabet ikke ytret sig.

Det er ikke lykkedes Børsen at komme i kontakt med ledelsen fra Ominto, men tilbage i september var der ikke den store bekymring at spore.

"Vi er jo ikke det eneste firma, der er kommet bagud med vores regnskab. Den her artikel er fuldstændig meningsløs. Der er virkelig ingenting at skrive om," lød det dengang til Børsen fra adm. direktør i Ominto Michael Brudevold Hansen, som lovede, at der inden længe ville komme en plan.

It-selskab ville fusionere animationsfirma med ejendomsfirma 

It-selskabet Ominto har taget kontrollen over aktier i animationsfirma 

Dansk selskab stiger kraftigt på amerikansk børs 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs