ITWatch

Morgan Stanley sænker Netcompany-kursmål til 505 kr. fra 545 kr.

Aktien i Netcompany faldt torsdag hele 16 pct. til 352 kr. efter regnskabet.

Foto: Netcompany/PR

Netcompany får sænket kursmålet hos Morgan Stanley til 505 kr. fra tidligere 545 kr. efter torsdagens slemt skuffende regnskab for andet kvartal fra it-selskabet.

Anbefalingen er uændret ”overvægt”.

Det fremgår af Bloomberg News.

Aktien i Netcompany faldt torsdag hele 16 pct. til 352 kr. efter regnskabet.

I regnskabet skuffede både den organiske vækst, bruttomarginen, driftsudgifterne og den justerede EBITDA-margin i forhold til konsensus, og modvinden forklares blandt andet med et højt antal sygedage, der har presset marginen med 2,5 pct.point.

For hele året fastholdes forventningerne, men ifølge Handelsbanken er der overhængende fare for, at Netcompany senere må nedjustere efter de svage takter i første halvår.

Datatilsynet politianmelder Lolland kommune

Netcompany-aktie falder efter halvårsregnskab

Alle 7-Eleven-butikker er genåbnet efter hackerangreb

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs