ITWatch

Marianne Dahl: Vi underestimerer behovet for it-kompetencer

Recession eller ej bliver der ikke sparet på de digitale investeringer, mener tidligere Microsoft-direktør Marianne Dahl, som i dag er partner i BCG med fokus på tech. Det bidrager til at forværre rekrutteringskrisen.

Foto: Boston Consulting Group/PR

Mærsk er ved at blive en af Danmarks største it-virksomheder, ISS planlægger et techfremstød og B&O åbner kontor i Østrig, fordi kampen om it-specialister er så hård i Danmark.

Det er bare tre af eksemplerne på, at digitalisering er rykket fra primært at have fokus på interaktionen med virksomhedens kunder, til at være helt inde i maven på virksomhederne – og deres kerneydelse, mener Marianne Dahl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs