ITWatch

Nådesløs kamp om it-specialister i Danmark får B&O til at åbne kontor i Østrig

Det danske lydklenodie Bang & Olufsen kæmper ligesom mange andre virksomheder med at tiltrække højt specialiserede it-kompetencer, der kan bidrage til udviklingen af fremtidens produkter. Knaphed herhjemme har fået virksomheden til at åbne et kontor i Østrig.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Engang var hovedtelefoners fornemmeste opgave at gengive lyden så præcist som muligt, når den bevægede sig igennem spiralkablet fra forstærkeren og ind i ørerne på lytteren. Sådan er det ikke længere.

I dag spiller kabler en meget beskeden rolle, og i stedet er det afgørende, at hovedtelefonerne gnidningsfrit kan tilsluttes alverdens telefoner og andre devices, og ikke mindst at støjen fra kontorlandskabet eller medpassagerer i flyet kan reduceres.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs