ITWatch

Mærsk er ved at blive en af Danmarks største it-virksomheder

Flere tusinde it-ansættelser gennem de seneste år er medvirkende til, at det gamle rederi kan blive blandt landets største it-virksomheder.

Foto: Casper Dalhoff/JPA

I løbet af få år er medarbejderne i A.P. Møller-Mærsk blevet yngre, og det mere end 100 år gamle rederi har nu tusindvis af it-folk på lønningslisterne verden over.

Det skriver Berlingske.

Selskabet med hovedsæde på Esplanaden har i dag mere end 6000 softwareingeniører, dataspecialister og andre it-folk ansat globalt, og med mange af dem ansat i Danmark er Mærsk ved at udvikle sig til en af landets største it-virksomheder, skriver mediet.

”Udviklingen er sket over længere tid, men de sidste fem år har vi virkelig tiltrukket og ansat mange IT-specialister. De har medbragt et helt andet sprog og nogle kvalifikationer, der er helt anderledes, men de har også nogle helt andre forventninger,” siger Susana Elvira, der er global HR-direktør i Mærsk, til Berlingske.

Mærsk var indtil for få år siden en dedikeret shipping- og oliekoncern, men i dag har selskabet et erklæret mål om at blive et fuldt integreret logistikselskab.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MobilityWatch)

KMD henter ny People & Culture-chef

Platform bag Danmarks største onlineapotek solgt til kapitalfond

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs