ITWatch

Netcompany sigter mod 2000 ansatte i foråret 2018

Opkøbet af den britiske it-virksomhed Hunter Macdonald bliver ikke det sidste opkøb fra Netcompanys side, lyder det fra adm. direktør André Rogaczewski, som satser på et nyt marked hvert år.

PR/Netcompany
Adm. direktør i Netcompany André Rogaczewski Foto: PR/Netcompany

Hos Netcompany regner man med, at ekspansioner på nye markeder vil resultere i, at virksomheden runder 2000 medarbejdere i løbet af foråret 2018. Selskabet har med opkøbet af britiske Hunter Macdonald netop rundet 1750 ansatte, og målet er at gøre sin entré på et nyt marked hvert år.

Det skriver Børsen.

Selskabet kigger allerede efter det næste nye marked, og ifølge adm. direktør André Rogaczewski er markeds- og konkurrtencesituationen i det konkrete marked den vigtigste parameter.

"Vi går ind i et ethvert land og ser på, hvem de store, tunge it-virksomheder, som har siddet på store ordrer i mange, mange år, er," lyder det fra Rogaczewski.

Af mulige nye markeder nævner direktøren selv over for Børsen, at man især kigger mod lande, der minder om Danmark – heriblandt Sverige, Finland og Holland. Med det britiske opkøb er Netcompany nu repræsenteret i Danmark, Norge, Polen og England.

Rogaczewski: "Man skal turde tage skridtet og sige, at nu kæmper vi sgu mod de store"

Netcompany foretager stort opkøb i England

Netcompany-direktør: Vi har brug for arbejdskraft lige nu

Netcompany vinder udbud til 60 mio. kr.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger