ITWatch

Netcompany foretager stort opkøb i England

Det danske it-selskab køber engelske Hunter Macdonald. Dermed udvider Netcompany medarbejderstaben med 350 ansatte.

Adm. direktør i Netcompany André Rogaczewski.

It-konsulenthuset Netcompany fortsætter sin ekspansion udenfor Danmarks grænser med opkøbet af engelske Hunter Macdonald. Det skriver Finans.

Prisen for opkøbet er ikke oplyst, men med handlen overtager Netcompany 350 nye medarbejdere.

"I dag er en milepæl i Netcompanys 18-årige historie. Vi går nu ind på det vigtige britiske marked sammen med de dygtigste it-medarbejdere i Storbritannien. Det er helt i tråd med vores ambitiøse vækststrategi og vores succesfulde vækst i Polen og Norge de senere år. På en normal dag ansætter vi en til to medarbejdere hos Netcompany – i dag bliver vi med ét slag 350 flere og dermed en nordeuropæisk virksomhed med hovedsæde i Danmark," udtaler André Rogaczewski, adm. direktør for Netcompany ifølge Finans.

Over for Børsen oplyser André Rogaczewski, at Hunter Macdonald har 25 virksomheder i sin portefølje, som Netcompany overtager med opkøbet.

Godt match

Det engelske it-selskab er specialiseret i blandt andet cybersikkerhed og infrastruktur. Tidligere på året blev Hunter Macdonald kåret til den hurtigst voksende it-servicevirksomhed i England af Sunday Times.

Direktøren i selskabet ser et godt match med sin nye danske ejer.

"Vi er imponerede over den massive vækst, Netcompany har realiseret over så kort tid – og måden de har gjort det på. På en hel række områder ligner deres rejse vores egen. Derfor er det et stærkt match mellem to innovative it-kulturer, som bruger digitaliseringen til at udfordre og udvikle det eksisterende. Jeg er overbevist om, at vi sammen bliver endnu stærkere," siger Mark Ward, adm. direktør i Hunter Macdonald, til Børsen.

Tidligere har Netcompany opkøbt den norske it-virksomhed Mesan. I den forbindelse voksede medarbejderstaben med 130 ansatte.

Samlet set tæller Netcompany ifølge Børsen i dag 1750 medarbejdere, der er fordelt på 1150 medarbejdere i Danmark, ca. 150 i Norge, ca. 150 i Polen samt de 350 nye medarbejdere fra Hunter Macdonald.

Her går det godt: It-branchen buldrer frem på to områder

Netcompany-direktør: Vi har brug for arbejdskraft lige nu

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger