Amazon hyrer 1200 i Storbritannien

Amerikanske Amazon vil ansætte 1200 til nyt handelscenter. Der er særligt kig på ingeniører og it-specialister til stillingerne.
Foto: ritzau/AP/Richard Drew
Foto: ritzau/AP/Richard Drew
/ritzau/FINANS

Nethandels-kæmpen Amazon er gået på jagt efter 1200 fuldtidsansatte til et handelscenter i den engelske by Bolton. Amazon leder blandt andet efter ingeniører og it-specialister til de nye stillinger.

Det skriver The Independent.

Amazon er allerede begyndt at rekruttere fuldtidsmedarbejdere til sit nye varehus, der åbner næste år i Bolton. De 1200 nye stillinger bringer det samlede antal af stillinger, selskabet har oprettet i nordvest-England op på 3500.

Ifølge The Independent viser det, at selskabet har tillid til det engelske marked, også i forhold til det nærtstående brexit og usikkerhederne, der følger med det.

Amazon har siden 2010 ekspanderet kraftigt i Storbritannien. Selskabet har blandt andet investeret mere end 6,4 mia. pund i landet (ca. 53,6 mia. kr.).

Yderligere offentliggjorde Amazon sidste år, at selskabet vil åbne nye varehuse i fire andre britiske byer, der tilsammen vil skabe omkring 3500 nye permanente fuldtidsstillinger.

Dansk it-selskab i Indonesien sigter mod 1000 ansatte

Amazon femdobler antallet af ansatte i stemmetjeneste på et år 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Magnus Møller

Ib Kunøe forlader formandsposten i Atea