ITWatch

Amazon åbner for datacentre i Danmark

Norden er et fascinerende marked for Amazon, siger direktør. Han forklarer, at det giver mening for selskabet at udvide i Danmark.

Darren Mowry, europadirektør for forretningsudvikling af Amazon Web Services | Foto: PR/Amazon

Amerikanske Amazon har bygget sine datacentre i Sverige, men selskabet vil i et interview med Berlingske Business ikke afvise, at det også kommer til at slå sig ned med datacentre i Danmark på samme måde som Apple.

"En udvidelse på det danske marked giver bestemt mening. Danmarks placering er meget strategisk. Når vi lægger vores første zone med tre datacentre i stockholmsregionen, er det første af flere skridt i Norden for at sikre, at også kunder i København, Oslo m.fl. kan få høj ydelse og lav forsinkelse. Vi ønsker at have fysisk infrastruktur i alle storbyer. Vi begynder i Sverige, men forventer, at ekspansionen fortsætter," siger Darren Mowry, europadirektør for forretningsudvikling af Amazon Web Services, og fortsætter:

"Derudover fortsætter vi med at sætte hold på hvert marked. Vi har hold i Sverige, har også åbnet i Finland og ser dybt på Danmark. Kunderne ønsker et lokalt hold."

Han fremhæver overfor Berlingske, at Norden "er et fascinerende marked," fordi det er mere innovativt end mange andre markeder.

Amazon åbner tre datacentre i Sverige

Danmark er et dataland 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs