Dansk it-selskab i Indonesien sigter mod 1000 ansatte

Et dansk it-selskab vokser kraftigt i Indonesien, hvor man lokker medarbejderne med vestlige goder. Fortsætter udviklingen kan selskabet nå 1000 medarbejdere om fem år, lyder det fra stifter.
Foto: Arkiv/Colourbox
Foto: Arkiv/Colourbox

Det danske it-selskab 24Slides som laver grafiske præsentationer for virksomheder har succes med at tiltrække og fastholde højt kvalificerede medarbejdere - ikke i Danmark, men i Indonesien, hvor der lige nu sidder 65 ansatte. En af metoderne er ifølge stifteren Tobias Schelle, at tilbyde medarbejderne forhold, som man kender det fra Europa.

Det skriver Berlingske Business.

Goderne tæller blandt andet ting som mad på arbejdet og sygesikring, hvilket er sjældne goder i indonesien. Ifølge stifteren er det ikke urealistisk, at virksomheden i løbet af de næste år kommer til at vokse markant.

"I slutningen af 2018 har vi omkring 200 ansatte, og vi har plads til, at det går hurtigt lige nu. Går det, som det går nu, kan vi være over 1.000 ansatte om fem år. Men vi skal kun vokse, hvis også vores kvalitet følger med," fortæller Tobias Schelle til Berlingske.

Selskabets har seks medarbejdere i Danmark som primært varetager kundekontakt. Kunderne er primært amerikanske og tæller flere store internationale selskaber som Roche, Millercoors og Amazon, mens også danske Vestas og Novozymes får produceret præsentationer hos det dansk/indonesiske selskab.

Softwareselskaber tegner sig for halvdelen af danske it-virksomhedssalg 

It-sektoren outsourcer som aldrig før 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Læs også